Reacties

Op deze pagina staan berichtjes die de gasten van B&B Op Rome hebben achtergelaten.
We nodigen je uit om ook een bericht achter te laten!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
93 berichten.
fam. Smit fam. Smit heeft geschreven op 26 januari 2011 om 16:00:
Beste Annelies,
dank je wel voor de heerlijke tijd Op Rome. De rust van de omgeving, het prachtige, comfortabele huis en niet te vergeten jouw kookkunst en gastvrouwschap maken dat wij Op Rome gaan promoten! Wij wensen je veel inspirerende gasten toe en zullen Op Rome in de toekomst zeker nog eens boeken!
Hartelijke groet,
fam. Smit, Rotterdam
Cornรฉ de Regt Cornรฉ de Regt heeft geschreven op 26 januari 2011 om 16:00:
Hello Annelies,
Het is ons gelukt om een bezoek aan Theater aan de Parade in โ€˜s-Hertogenbosch te combineren met een ruim landelijk verblijf in het gebied van Maas en Waal. Genoten van de uitstapjes naar o.a. Heerewaarden, je zal daar toch wonen!, de veerponten, fruittaart, vrachtschepen, toren van Tiel en de wel heel bijzondere frieten. Lekker geslapen, uitgebreid ontbeten, ontspannen gebadderd. Een theaterstuk in continu bedrijf als je de gastvrouw eenmaal hebt ontmoet. Het kookfornuis houden we als uitdaging tegoed voor een volgende keer. Op Rome!
Cornรฉ de Regt
Huub and Agnese Huub and Agnese heeft geschreven op 26 januari 2011 om 16:00:
Dear Annelies and Ton.
It was a pleasure to stay at your B&B โ€˜Op Romeโ€™. A nice place in a picturesque area of the Dutch Bommelerwaard, for me my birth place for my fellow travellers a discovery.
For once we know now where to stay, when in the area, as the accomodation is wonderful, the facilites are better and the host treatโ€™s you like in a 5 star!
Thanks again and good luck with your venture, Annelies, see you again soon.
Huub and Agnese
Riet en Karel Riet en Karel heeft geschreven op 26 januari 2011 om 16:00:
Van zoยดn geweldig logeeradres wil je andere mensen ook laten genieten. Aan ons zal het niet liggen. Familie en vrienden zullen wij door onze enthousiaste verhalen aansporen om ook te gaan genieten van jullie mooie appartement, het heerlijke eten dat door Annelies werd verzorgd, de hartelijke ontvangst met een hapje en drankje van het huis en de mooie omgeving. En niet te vergeten dat fijne bubbelbad, waar je na een flinke fietstocht je spieren kunt herstellen.
Annelies, nogmaals dank voor al je goede zorgen en je leuke verhalen!
James James heeft geschreven op 26 januari 2011 om 15:59:
Annelies,
leuk om te zien waar mijn overbuurman ligt te pitten. Pittoresque toestant, geweldig!
Enkel de link naar de overschaar winkel werkt niet, maar verder ben ik geheel jaloerd op Frans. Suc6, de ideale schoonzoon
Jules Jules heeft geschreven op 26 januari 2011 om 15:59:
Geweldig zoals het prachtige Rivierenland wordt beschreven op jullie mooie site. De gastvrijheid รฉn kookkunsten van Annelies zorgen er voor dat elk verblijf op Rome una giornata particolare wordt. Jules
Geweldig zoals jullie het heerlijke Rivierenland aanprijzen.
Door de gastvrijheid en kookkunsten van Annelies wordt elk verblijf op Rome una giornata particolare.
Jules
Tonny Tonny heeft geschreven op 26 januari 2011 om 15:59:
Hallo Annelies,
Het was heerlijk, werkelijk heerlijk om bij jou te vertoeven. Na een prachtige fietstocht stond jij klaar om ons hartelijk te ontvangen. Op je terras hebben we genoten van het uitzicht met de koeien. De kamers zijn prima en het ontbijt was heerlijk. We zullen beslist nog een keer terugkomen. Ook Ton, nog hartelijk bedankt voor de geweldige service bij de bandenpech.
Groetjes, Tonny
Cees Cees heeft geschreven op 26 januari 2011 om 15:59:
Van harte gefeliciteerd met de realisatie van jouw โ€œdroomโ€ Op Rome. Een heerlijk stekkie in een prachtig landschap. Ook jouw site mag er zijn. Denk jou kennende, dat gasten hier enorm worden verwend..
Cees
Jannie Jannie heeft geschreven op 26 januari 2011 om 15:59:
dag Annelies,
Wie wil er nu niet logeren in Op Rome. Ik had nog nooit van een Rome hier in ons Hollands rivierenlandschap gehoord. Dat klinkt al spannend. Ik heb de fotoโ€™s allemaal bekeken en het bed ziet er zeer aantrekkelijk uit, daar willen Ruud en ik wel in liggen. De woonkamer is een mooie combinatie van modern en warm kleuren, daar zie ik mij wel een ontbijtje eten. tot volgende week, we hebben er zin in,
Jannie
Riky Riky heeft geschreven op 26 januari 2011 om 15:59:
Dag Annelies,
Zoals altijd Top!, zowel de website als de uitstraling van de kamers. Ik ga je zeker aanbevelen bij collegaโ€™s, ex-collegaโ€™s, vrienden etc. Je hebt het prima voor elkaar Annelies. Complimenten. Veel succes en wij komen zeker een keer bij je langs.
Riky
Ingrid Ingrid heeft geschreven op 26 januari 2011 om 15:58:
WAUW, wat een prachtig stekje is dit. Dit moet ik toch ook maar eens uit komen proberen.Veel succes!Groet,Saskia
Cindy Cindy heeft geschreven op 26 januari 2011 om 15:14:
Hallo,
Op aanraden van Leo Steenbekkers, toch ook maar deze B&B even gebeld. Ondertussen "gereserveerd".
Weet nog niet hoe het zal zijn, maar kreeg in ieder geval een uiterst, zeer vriendelijke mevrouw aan de telefoon die ons het zo te horen echt helemaal naar onze zin wil gaan maken.
Daarom is toch onze keuze op deze B&B gevallen.
Uiteraard zal ik nog een berichtje in het gastenboek schrijven, als ik na het weekend van 13/14 juni geweest ben.. Maar ik heb er zin in!
Groetjesss Cindy
Rob en Yvonne Sluiter Rob en Yvonne Sluiter heeft geschreven op 14 juli 2009 om 14:59:
Tijdens het fietsen van de Maas-vesting route hebben we een nachtje โ€œOp Romeโ€ gelogeerd. Na een warm welkom met een hapje en een drankje, onze vermoeide spieren in het bubbelbad ondergedompeld. Ondertussen had Annelies een heerlijk diner voor ons gemaakt. Na een goede nachtrust stond er โ€˜s ochtends een uitgebreid ontbijt voor ons klaar. Wat een verwennerij! We hebben genoten.
Rob en Yvonne Sluiter. 14 juli 2009.